3ª Fira del Disc de Segona Mà, a Arenys de Mar

La plaça de l’Església d’Arenys de Mar acollirà dijous 12 d’octubre de 9 del matí a 8 del vespre la Tercera Fira del Disc de Segona Mà, organitzada per l’associació de col·leccionisme Nou i Vell Crisàlide.

El certamen té l’origen en la Fira de Brocanters i Col·leccionisme, que se celebra cada segon diumenge de mes al matí, on, a més de parades de venda de llibres, objectes de decoració i revistes, entre d’altres, hi ha algunes parades de venda de discos. Això ha fet que molts col·leccionistes s’acostin a aquesta fira de brocanters cada mes.

Davant d’aquesta gran expectació que generen les parades de discos, des de Crisàlide van pensar en organitzar en organizar una fira només del disc. Ja porten dues edicions a les seves esquenes i aquest dijous arribarà la tercera edició. 

A més de discos de vinils, hi haurà cds, cassettes, concerts en dvd, pins, , llibres de música, memorabilia musical, edicions de discos difícils de trobar, camisetes de cantants i grups musicals i tocadiscos.

Estaran presents tots els estils musicals (rock, pop, funky, cantautors, música melòdica, música disco, jazz, música clàssica, sardanes, havaneres, flamenc…)

Matilde Verdaguer, presidenta de Crisàlide, ha explicat que hi haurà 15 paradistes,procedents del Barcelonès, Maresme, La Selva, Gironès, Anoia, Segrià, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Gironès, Alt Empordà i El Segrià

És fàcil arribar-hi des de Vilassar de Mar i d’altres punts del Maresme: s’hi pot anar en transport públic, en tren. Quan s’arriba a l’estació de Renfe d’Arenys  de Mar es puja caminant la Riera, i passada mitja Riera, a la part esquerra, trobarem la plaça de l’Església i aquí trobareu la fira.

Per als qui vagin en cotxe o moto, cal recordar que la part de la zona de la Riera que hi ha una mica més amunt de la plaça de l’Església és d’aparcament lliure els diumenges i festius intersetmanals, com és el cas d’aquest dijous.