363 nedadors han participat a la Travessa Solidària organitzada pel Club Nàutic

 

363 nedadors van participar el passat dissabte 1 d’octubre a la IV Travessa Solidària en aigües obertes organitzada pel Club Nàutic de Vilassar de Mar. Es tracta d’una xifra rècord des dels seus inicis. Els participants han fet un circuit de 4 quilòmetres, un altre d’1,5 quilòmetres i una darrera distància de 200 metres per als més petits.

Els parlaments van anar a càrrec del Moncho Ferrer, director de programes de la Fundació i fill de Vicente Ferrer, que juntament amb l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, el president del Club Nàutic de Vilassar de Mar Jesús Majem i David Camps d’Aigua Solidària van agrair als assistents la seva alta participació. Moncho Ferrer va voler ressaltar que en edicions anteriors les recaptacions van anar relacionades amb els embassaments d’aigua a l’Índia, i va afegir que aquest any després de la pandèmia han volgut ajudar un sector molt perjudicat com és el de les infermeres. Va afegir:  “Aquest tipus de miracles canvien la vida de les persones i vol dir que el món va bé”.

En aquesta IV edició els fons recaptats, que són gairabé 6.300 euros, han estat destinats novament a la Fundació Vicente Ferrer que els destinarà íntegrament a facilitar l’accés a la formació d’infermeria a una trentena d’infermeres i superar, així, l’escassetat d’infermeres que hi ha als hospitals que Fundació Vicente Ferrer té a l’Índia.

Representants del Club Nàutic Vilassar i Aigua Solidària van donar la sortida a tots els nedadors i van agrair l’alta participació i l’impacte que suposa per a la millora de la vida de moltes famílies a l’Índia. A més, el projecte ha volgut promoure la natació en aigües obertes de les platges de Vilassar de Mar i fer visible el compromís social i promoció de l’esport al nostre municipi i del Club Nàutic.

Jesús Majem, president del Club Nàutic, ha fet un balanç molt positiu de com ha anat aquest certamen.

Els patrocinadors d’aquesta edició han estat Dani, Franet, Aigües de Vilassar, Can Roca, Casa Ametller i s’ha comptat amb el suport de l’Ajuntament.

(Foto:Clara Grifa)