26M Programació especial de Vilassar Ràdio

Diumenge 26 de maig Vilassar Ràdio emetrà una programació especial amb motiu de les eleccions municipals que inclourà butlletins horaris des de les 9 del matí cada mitja hora i un informatiu a partir de les 13’30h. En aquests butlletins s’acompanyarà, en directe, a votar a tots els candidats i candidates del nostre poble.

A la tarda butlletins a les 17,18 i 19h i un programa informatiu especial a partir de les 19:30h. A les 20h arrancarà l’especial Eleccions VdM que comptarà amb la participació dels representants de les forces polítiques que concorren a aquests comicis, que analitzaran l’index de participació i els resultats de les votacions a mesura que es vagin tancant els recomptes a les taules dels col·legis electorals i finalment els resultats finals, comptant amb un ampli dispositiu de persones distribuïdes pels punts on es generi informació. Al programa també s’oferirà informació sobre les eleccions europees que se celebren el mateix dia. Precisament el recompte començarà amb els comicis europeus.

Vuit formacions polítiques concorren a aquests comicis municipals Vilassar : ERC-Gent per Vilassar de Mar, Junts per Vilassar, Babord, Ciutadans, PSC, Podem, Partit Popular i Vilassar de Mar per la República/Primàries Catalunya.

Els col·legis electorals obriran les seves portes a les 9 del matí i les tancaran a les 8 del vespre. Són: Institut Pere Ribot (8 meses), Museu Monjo (2 meses), Pérez Sala (5 meses), Escola del Mar (5 meses) i Escola Vaixell Burriac (3 meses).