300 vilassarencs i vilassarenques guarden 5 minuts de silenci

Unes 300 persones s’han concentrat aquest migdia, a les 12, a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar per rebutjar l’atemptat terrorista que hi ha hagut aquest dijous a Barcelona.  Durant l’acte s’han guardat 5 minuts de silenci com a mostra de suport i solidaritat amb les víctimes que hi va haver ahir a la Rambla.

En aquest acte també s’hi ha aplegat diverses autoritats de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, amb representants tant del govern com de l’oposició.

La concentració s’ha iniciat amb unes paraules de l’alcalde accidental de Vilassar de Mar, Joan Roca. Roca, ha condemnat aquest atac a la capital catalana: “Amb suport i solidaritat per les víctimes i els seus familiars comencem aquests minuts de silenci”. Roca ha agraït la feina feta pels serveis d’emergència i la ciutadania en general durant la jornada d’ahir i ha donat es gràcies als vilassarencs i vilassarenques que s’han concentrat a la plaça per la “solidaritat demostrada”.
El municipi de Vilassar de Mar ha decretat 3 dies de dol i, és per això, que la bandera del consistori oneja a mig pal des d’aquest divendres al matí.

La Policia Local de Vilassar de Mar ha reforçat el seu servei de seguretat tant aquest dijous, després de tenir coneixement sobre l’atemptat a Barcelona, com aquest divendres. A banda, el cos policial està en contacte constant amb els Mossos d’Esquadra. L’alcalde accidental, Joan Roca, des del seu twitter ha agraït la “disposició del cos de la Policia Local” i, també, “l’excel·lent treball” dels Mossos.

Amics de la Sardana ha informat a Vilassar Ràdio que va suspendre l’audició-ballada de sardanes del cicle “Sardanes a la fresca” prevista ahir a la nit, on havia d’actuar la Cobla Iluro, com a mostra de condol per l’atemptat.