2a Setmana de la Il·lustració

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Mar organitza des d’aquest passat dilluns 10 fins al diumenge 16 de desembre la 2a Setmana de la Il·lustració amb nombroses activitats i exposicions que giren entorn el lema “Còmic i reflexió social”.


EXPOSICIONS
-Fins al 16 de desembre Guillem Cifré. Historietes, dibuixos i paper retallat Espai Cultural Can Bisa (C. Montserrat, 8)

-Del 3 de desembre al 5 de gener Jordi March, dibuixant de la revista El jueves.
Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)
-Del 10 al 16 de desembre Fons especialitzat sobre còmic polític, cedit per la Biblioteca Pública Jaume Perich de Premià de Dalt. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)
-Del 10 al 16 de desembre Bibliografia i exposició bibliogràfica de fons de còmic polític (guia en format digital, Issuu, i en paper). Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)
-Del 10 al 16 de desembre Treballs participants en el I Concurs de còmic de la llibreria Índex. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)
ACTIVITATS
-11 de desembre 19 h Inauguració de l’exposició de Jordi March, dibuixant de la revista El jueves. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)
-13 de desembre 18.30 h Cinefòrum amb la pel•lícula Persépolis, basada en el còmic de l’autora iraniana Marjane Satrapi, a càrrec de Ramon Alquézar, professor emèrit d’Història Contemporània de la UAB. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)
-14 de desembre 19 h Presentació del còmic Avui m’ha passat una cosa molt bèstia, de Daniel Estorach. I, a continuació, lliurament de premis del I Concurs de còmic de la llibreria Índex. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)