2a Setmana de la Il·lustració

  •  

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Mar organitza des d’aquest passat dilluns 10 fins al diumenge 16 de desembre la 2a Setmana de la Il·lustració amb nombroses activitats i exposicions que giren entorn el lema “Còmic i reflexió social”.


EXPOSICIONS
-Fins al 16 de desembre Guillem Cifré. Historietes, dibuixos i paper retallat Espai Cultural Can Bisa (C. Montserrat, 8)

-Del 3 de desembre al 5 de gener Jordi March, dibuixant de la revista El jueves.
Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)
-Del 10 al 16 de desembre Fons especialitzat sobre còmic polític, cedit per la Biblioteca Pública Jaume Perich de Premià de Dalt. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)
-Del 10 al 16 de desembre Bibliografia i exposició bibliogràfica de fons de còmic polític (guia en format digital, Issuu, i en paper). Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)
-Del 10 al 16 de desembre Treballs participants en el I Concurs de còmic de la llibreria Índex. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)
ACTIVITATS
-11 de desembre 19 h Inauguració de l’exposició de Jordi March, dibuixant de la revista El jueves. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)
-13 de desembre 18.30 h Cinefòrum amb la pel•lícula Persépolis, basada en el còmic de l’autora iraniana Marjane Satrapi, a càrrec de Ramon Alquézar, professor emèrit d’Història Contemporània de la UAB. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)
-14 de desembre 19 h Presentació del còmic Avui m’ha passat una cosa molt bèstia, de Daniel Estorach. I, a continuació, lliurament de premis del I Concurs de còmic de la llibreria Índex. Biblioteca Municipal Ernest Lluch (C. Santa Eulàlia, 66-80)