Avui començarem l’edició amb la visita de l’Oriol Contreras, responsable de l’OMICl’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor. amb Contreras avui parlem de mediació i les jornades sobre consum que organitza la Diputació de Barcelona i que es porten a terme demà a Vilassar de Mar. Aquesta secció la realitzem cada primer dijous de mes, però per la coincidència d’aquestes jornades la farem avui, últim dia del mes de novembre.

Repassarem l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que avui protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO del Vilatzara. Avui parlarem de les modes i els hàbits saludables.

A les 11.30h arriben les estrenes, recomanacions, la cartellera i els protagonistes de la l’escena catalana. Amb Joana Hernández parlem de teatre.

A les 12h tornem a escoltar la secció de la setmana passada en la que Ariadna Coll ens parla de PNI (Psiconeuroinmunologia), i hàbits saludables.  Avui l’Ariadna no pot estar amb nosaltres i per tant recuperem una antiga secció, la que vam parlar d’esports i embaràs.

A les 12.30h entrem a la cuina del Dr. Productes. Cada setmana Jordi Jacas ens cuina varis plats amb un ingredient bàsic, tots els plats cuinats de manera saludable.

En la recta final, cap a les 12.45h arriba “Temps de terra“, on cada setmana parlem dels productes de temporada.

Tot plegat en l’edició nº1092.