Dos autobusos plens surten cap a Brussel·les

Al marge de cotxes particulars, dos autocars de l’ANC de Vilassar de Mar surten, amb 120 persones a bord, cap a Brusel.les, el cor polític de la Unió Europea, per prendre part en la manifestació d’aquest dijous convocada per demanar la llibertat dels presos polítics catalans i per fer costat al president cessat Carles Puigdemont i els quatre consellers cessats que són a Bèlgica.

El primer dels autocars surt aquest dimarts a les 9 del vespre (per tornar el divendres a mitja tarda) i el segon marxarà aquest dimecres a les dues del migdia per tornar a Vilassar de Mar dissabte.

Des de l’ANC de Vilassar de Mar s’ha proposat aquest viatge en autocar que inclou un hotel de 4 estrelles amb habitacions dobles. A un preu força econòmic: 180 euros. Els autobusos sortiran des del camp de futbol de Vilassar de Mar, tot i que ho faran amb hores de diferència, i els dos cotxes pararan a la ciutat de Gant on hi ha l’hotel. El primer farà nit abans de la manifestació, i el segon ho farà el mateix 7 de desembre.

Els expedicionaris d’un i altre autocar es trobaran a Brussel·les per ser a la manifestació prevista per a les 11 del matí. La cita de la convocatòria és al Parc del Cinquantenari i el recorregut acabarà a la plaça Schuman davant de la seu de la Comissió Europea i del Consell de la Unió Europea.

1.328 quilòmetres són els que separen el nostre municipi de la capital belga. En cas que hi hagi alguna baixa de darrera hora, l’ANC de Vilassar de Mar disposa d’una llista d’espera que, en rigorós ordre de preinscripció, les cobriria. Al marge de l’expedició de l’ANC, cotxes particulars també es preparen per sortir, en direcció la capital belga, aprofitant els pot de desembre.