24 de maig, acte principal de campanya de PP

El Partit Popular realitzarà l’acte principal i de tancament de campanya aquest divendres, 24 de maig, als locals de la plaça del Barato (abans plaça Carles Trias), nº42, a les 6 de la tarda, amb la participació de Yolanda Laspalas, l’alcaldable, i d’ Alejandro Fernández, president del Partit Popular a Catalunya.

Pel que fa a l‘estructura de l’acte, la cap de llista del PP explica que l’acte comptarà amb la seva intervenció, que serviràper explicar el programa” i després es donarà veu a les persones que van en els primers llocs de la llista”. Seguidament, el president del PP català, Alejandro Fernández, “explicarà les línies mestres del partit per a Catalunya”.

Yolanda Laspalas defineix la seva llista electoral com a “transversal amb gent del poble, normal, de diferents àmbits que ens aporten la seva experiència. La nostra voluntat és millorar les condicions de vida de les persones”.

Respecte al seu programa electoral, la cap de llista del PP defensa principalment “alliberar la gestió municipal de l’absurd monotema del procés, aconseguir un Vilassar de Mar més net i més segur, aconseguir integrar barris com el Barato o la Xinesca, abaixar impostos i dotar de més pressupost els serveis bàsics per a les persones”.