24 de maig, acte principal de campanya de Junts per Vilassar

Junts per Vilassar realitzarà l’acte principal de campanya, el divendres 24 de de les 2/4 de 9 del vespre a Can Bisa. En cas de pluja, es traslladarà a l’interior de la Sala Maria Roser Carrau.

Laura Martínez Portell, l’alcaldable, ha explicat a Vilassar Ràdio que servirà per tancar la campanya electoral, i ha avançat que serà un acte “distes i amè”. A més de l’alcaldable, intervindran altres persones que formen part de la candidatura.

Martinez Portell ha destacat que la candidatura és “plural i transversal, de procedències transversals, tant a nivel professional com polític” , ha afegit que es tracta d’un “equip preparat, amb vocació de servei, i que estimem Vilassar de Mar” i ha destacat que en la llista “hi ha molta presència femenina” , amb dones amb moltíssima capacitat professional” .

Quant al programa electoral,ha destacat que l’han confeccionat “sortint al carrer, parlant amb la gent i escoltant-la”. Pel que fa als eixos del programa electoral són, entre d’altres, els següents: un poble més net i cuidat, un poble rmés segur, lluitar per la justicia social i reducció de la desigualtat, innovació i transparència, cultura, dinamització de l’economia local i els infants i els joves.

L’acte es completarà amb música i pica-pica.