Programació especial “Referèndum 1 d’Octubre”

L’emissora municipal de Vilassar de Mar ha preparat per demà una programació especial amb motiu del referèndum d’autodeterminació de Catalunya. Des de les 9h del matí, cada hora es podrà escoltar un butlletí horari amb tota la informació de la jornada, amb connexions en directe amb diferents col·legis electorals i diferents protagonistes. A les 13 h hi haurà un informatiu resum de la matinal, amb les màximes dades de què es disposin de la votació.

A les 17 h es reaprendrà la informació amb butlletins horaris, fins a arribar a les 20 h en què es donarà el tret d’inici al programa especial “Referèndum VdM“, en què l’equip dels serveis informatius de Vilassar Ràdio, estarà en directe al tancament de la jornada des de l’Institut Pere Ribot, es parlarà amb els representants dels partits polítics amb representació a l’Ajuntament, es donaran els resultats al nostre poble, també en pobles veïns i amb connexions amb el senyal del 3/24 per tal de saber les reaccions dels màxims responsables de l’organització d’aquest referèndum. Contactarem també amb diferents persones, inclús vilassarencs residents a l’estranger, per saber com s’ha viscut la jornada des de diferents àmbits.

Més de 15 hores de programació amb un ampli equip de treballadors i col·laboradors de Vilassar Ràdio, tot des del 98.1 FM i vilassaradio.cat.