22è aniversari de Viladona

Una copa de cava, coca, una rifa, cortesia de diferents comerços de Vilassar de Mar, i la música del Cor Vilasons. Aquest és el menú que ha dissenyat Viladona per celebrar el seu 22è aniversari. La cita serà aquest divendres a l’escola del Mar, des de dos quarts de vuit del vespre.

Aquesta associació feminista de Vilassar de Mar porta, ja, 22 anys defensant els drets de les dones. Montse Centelles, molts anys presidenta; i ara, secretària, fa una molt bona valoració de la singladura de Viladona a Vilassar de Mar, diu, sinó també a altres pobles del Maresme.

Doncs mirem al retrovisor amb Montse Centelles. Ella ens fa un recorregut per la història de Viladona i fa un balanç molt positiu del treball conjunt amb altres associacions, de la feina realitzada fins ara. Ha mostrat la seva preocupació per l’increment de casos de violència de gènere i ha animat a tots i a totes a sortir a protestar al carrer.

Viladona preveu la propera temporada, després de l’estiu, amb un perfil continuista. Continuaran participant en diverses campanyes i seguiran coordinant-se amb l’Assemblea Feminista de Vilassar de Mar per a la realització d’accions conjuntes

La secretària de Viladona ens ha detallat l’acte d’aniversari i ens ha animat a acostar-nos a l’Escola del Mar, on hi haurà música a la fresca amb Vilasons, coca i cava, i una rifa. Serà una festa, ha dit, bastant rodona. No cal dir que és un acte obert a tots i totes. La col·laboració és de 4 euros.