21è Concurs de fotografia per a joves i concurs d’Instagram

Foto2014.cdrLes regidories de Joventut dels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar organitzen, de forma conjunta, el 21è Concurs de fotografia per a joves d’entre 12 i 30 anys. La data límit per participar-hi és el 19 de maig.

Els participants hauran de ser de la comarca del Maresme i no professionals de la fotografia. La temàtica del concurs és lliure i es poden presentar fins a dues fotografies per participant en color, blanc i negre o digitals (tècnica lliure), respectant el format que s’especifica a les bases. Es poden lliurar a qualsevol dels punts organitzadors fins el 19 de maig.

A Vilassar de Mar les fotografies s’han de fer arribar al Servei d’Informació Juvenil Can Jorba, del carrer Santa Eulàlia, 140, fent constar en el sobre la frase “Concurs de fotografia”. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 16.30 h a 20 h, excepte els dimarts, que està tancat.

Hi haurà dos premis per categoria, que consistiran en “xecs regal” per a material audiovisual. En el grup A, participants de 12 a 17 anys, el primer premi és de 150 € i el segon de 75 €. En el grup B, de 18 a 30 anys, els premis són de 300 € per al primer i 200 € per al segon. El veredicte i lliurament de premis es farà públic el 23 de maig a la Biblioteca Jaume Perich de Premià de Dalt, coincidint amb la inauguració de l’exposició de fotografies, que serà itinerant pels pobles organitzadors. A Vilassar de Mar es podrà veure del 13 al 27 de juny, coincidint amb la Festa Major.

  • Concurs d’Instagram

A banda del 21è concurs de fotografia, enguany com a novetat també es posa en marxa un concurs d’Instagram per a totes aquelles persones que facin una foto que segueixi la temàtica ‘Joves+poble’, etiquetin la imatge #IEPconcurs2014 i la comparteixin en Instagram. El termini per participar serà fins a les 12 h del 12 de maig i el premi per a la persona guanyadora serà una targeta MicroSD de 32 Gb amb adaptador. El veredicte i lliurament del premi es farà en el mateix acte que es coneguin els premiats del 21è concurs de fotografia.

Consulteu aquí les bases del concurs