20è. aniversari de L’AGAV

30_agav_10-aniversari-1.jpgL’Associació de Gimnàstica Artística Vilassar de Mar (AGAV) celebra el seu 20è aniversari. El club porta dues dècades iniciant a la gimnàstica a tots aquells joves que han mostrat interès per aquesta disciplina esportiva. Ensenyar als seus alumnes a conèixer, dominar i millorar el seu cos i les seves capacitats motrius ha estat l’objectiu que any rere any han perseguit. L’associació proporciona una condició física bàsica, coordinació i orientació espacial, a més de la possibilitat que tots aquells alumnes que ho desitgin accedeixin a la competició.

Cal no oblidar que els jocs olímpics d’Atenes 2004 Mònica Meselles i Tània Gener,  gimnastes de l’AGAV, van contribuir a que l’equip espanyol quedes en 5é lloc..

Diumenge 15 de juny, amb motiu d’aquest aniversari, a les 10 del matí es farà una exhibició de gimnàstica artística a la pista gran del pavelló Paco Martín. Un cop finalitzada l’exhibició, a 2/4 d’1 de la tarda hi ha programat un aperitiu per pares i alumnes acompanyat per l’actuació del grup d’animació infantil Vatua l’Olla.

Leave a Reply