Demà dissabte festa “Vilassar amb la Marató”

Arriba un any més La Marató de TV3, i Vilassar Ràdio, junt amb el Patronat Parroquial i el GOVI organitzen una festa solidària per tots els públics. La festa es celebrarà demà dissabte i començarà a les 17h a la Plaça de l’Església amb un cercavila amb els Ssstrèpits que conduiran al públic fins a l’Ateneu Vilassanès, on a les 17.15h es farà una xocolatada. A les 18h començarà l’espectacle a la sala gran del mateix Ateneu, que comptarà amb actuacions musicals, balls i un sorteig solidari que compta amb la col·laboració de diferents comerços vilassarencs. El regal estrella de la tarda serà una televisió que algun dels assistents s’emportarà a casa.

En l’apartat musical es comptarà amb la presència de la Turrunats Band, la banda de xaranga del nostre poble. També es comptarà amb la presència del grup local Alocs&Roll que han preparat per l’ocasió un repertori nadalenc amb tocs d’humor. Les alumnes de l’escola “Vine i Balla” també aportaran el seu toc de HipHop. Dues corals, 9’s a Cors que portaran part del seu últim espectacle i el Cor Parroquial també col·laboren un any més amb l’esdeveniment. El pianista vilassarenc Kopil Roca també interpretarà un parell de cançons del que serà el seu primer treball, que avui precisament, comença a enregistrar.

L’entrada es completament gratuïta, la col·laboració és voluntària amb la compra de tiquets pel sorteig. Tota la recaptació serà íntegrament ingressada al compte de La Marató de TV3.