20 anys d’Hotel Cochambre

L‘hotel més desenfrenat i més emblemàtic del nostre país celebra 20 anys. Beni Inglada, el seu director s’hi va posar al capdavant l’any 2000 i aconseguit formar la banda més desenfrenada i més divertida del panorama musical de casa nostra, la banda de festa major més influent i important dels Països Catalans. Els “Cochambre” són la banda més contractada per fer-nos divertir en les nostres festes i tenen previst celebrar aquest aniversari amb diverses activitats que aniran anunciant.

La banda tenien previst fer el concert d’aniversari allà on va començar tot a la Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat, la primera data era el divendres 13 de març, el cap de setmana en què va començar tot. Es va ajornar pel dia 15 de maig però òbviament això no ha estat possible. Es trobarà nova data. En aquest concert s’havia de projectar un documental d’aquests vint anys, però els seguidors de la banda no es quedaran amb les ganes de veure’l.

El Canal 33 emetrà avui dijous 21 de maig (22:30h) el documental “Hotel Cochambre, 20 anys“, un documental que han protagonitzat el mateix Beni i el teclista Diego Marín i que ha estat realitzat pel vilassarenc Bep Domínguez al capdavant de La Sònika.

“Aquest documental és un anecdotari de la banda. Hi ha coses que sorprendran, són molt coneguts però hi ha aspectes que no ho són pel gran públic. Ha estat molt divertit”. Bep Domínguez, La Sònika

En el nostre informatiu d’avui han estat protagonistes, i és que 20 anys no es celebren cada dia. Per molts anys Cochambres!

Fotografia: http://hotelcochambre.com/