“19è” Concurs de fotografia per a joves

Les regidories de Joventut dels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar organitzen, de forma conjunta, el 19è Concurs de fotografia per a joves d’entre 12 i 30 anys. Els participants han de ser de la comarca del Maresme i no professionals de la fotografia. La temàtica del concurs és lliure i es poden presentar fins a dues fotografies per participant en color, blanc i negre o digitals (tècnica lliure). S’han de lliurar a qualsevol dels punts organitzadors abans de l’11 de maig. A Vilassar de Mar les fotografies s’han de fer arribar al Servei d’Informació Juvenil Can Jorba, del carrer Santa Eulàlia, 140, fent constar en el sobre la frase “Concurs de fotografia”.  L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 16.30h a 20.00h, excepte els dimarts, que està tancat.


Hi haurà dos premis per categoria, que consistiran en “xecs regal” per a material audiovisual. En el grup A, participants de 12 a 17 anys, el primer premi és de 150 € i el segon de 75 €. En el grup B, de 18 a 30 anys, els premis són de 300 € per al primer i 200 € per al segon.
El veredicte i lliurament de premis es farà públic el 18 de maig a l’Hotel d’Entitats de Cabrils, coincidint amb la inauguració de l’exposició de fotografies, que serà itinerant pels sis pobles organitzadors. A Vilassar de Mar es podrà veure del 22 de juny al 6 de juliol a Can Jorba, coincidint amb la Festa Major.

Leave a Reply