Damià del Clot serà entrevistat al “Parlant de tot”

L’Alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, serà entrevistat demà al programa “Parlant de tot”. L’Alcalde, entrevistat per Jaume Cabot, parlarà del fets ocorreguts la setmana passada arran de les tempestes del dia 12 d’octubre, que recordem van provocar la mort d’una persona arrossegada per la riera quan aquesta estava tallada al trànsit.

Divendres, en una roda de premsa conjunta, els ajuntaments de Cabrera de Mar, Cabrils i Vilassar de Mar van anunciar que demanarien ser declarats zona catastròfica. El batlle explicarà en quin punt es troba aquesta demanda i quins són els passos a seguir.

Dijous passat l’Ajuntament va habilitar una extensió telefònica per atendre els afectats de les pluges, que recorde-m’ho van significar un rècord de precipitació al nostre poble des que es tenen dades, acumulant més de 250 l/m.

De tot plegat en parlarà Damià Del Clot a partir de les 12h.

A més per per buscar un punt de vista tècnic i el explicar el que va succeir la setmana passada, el metereòleg de Televisió de Catalunya Francesc Mauri també passarà pel programa a les 10.15h

També visiten el programa, com cada mes, els agents de Mossos d’Esquadra de l’ABP de Premià de Mar per parlar de seguretat. En aquesta ocasió també parlaran de l’operatiu que es va muntar per aquestes pluges torrencials.