19 maig, acte central de campanya de Vilassar de Mar per la República/Primàries CAT

Diumenge 19 de maig, a les 12 del migdia, al final del passeig dels Pins/carretera de Cabrils, tindrà lloc l’ acte central de campanya de Vilassar de Mar per la República/Primàries Catalunya

Maria Teresa Sierra, l’alcaldable, ha explicat que es presentaran tots els components de la llista i s’exposaran els eixos del programa electoral. També es projectaran uns videos i es comptarà amb la presència de Titon Laïlla, diputada al Parlament de Catalunya.

Pel que fa a la composició de la llista, ha afegit que es tracta d“un conjunt de gent del poble que treballem i hem treballat per tirar cap endavant aquesta candidatura”. Ha afegit que “no som un partit, som gent diversa del poble que volem donar un aire fresc a l’Ajuntament amb noves maneres de fer”. El programa electoral, ha dit, es basa en tres eixos: el ciutadà, el poble, la república.

Quant als lemes de campanya, han escollit “Som fidels a l’1 d’octubre” i “Recuperem el poder”. Els han elegit ja que “signifiquen recuperar el poder del que va passar el primer d’octubre i el que vol el poble per tirar cap endavant la República i la independència”.

L’acte es completarà amb un vermut.