18è. aniversari dels Ssstrèpits

SSS_Logo_lleugerAquest mes els Ssstrèpits compleixen el seu 18è aniversari i volen celebrar la seva majoria d’edat amb una festa en format d’espectacle de percussió que tindrà lloc el diumenge 16 de juny a les 17:30h a les instal•lacions del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, ubicat a Vilassar de Mar. L’espectacle, de caràcter familiar i de poc més d’una hora de durada, està creat especialment per a l’ocasió i no es repetirà cap altre dia. Els diferents components del grup s’aniran rellevant per omplir de ritme l’espai sense deixar de banda les coreografies característiques dels de Vilassar de Mar, però incloent-hi noves experimentacions rítmiques i posades en escena de la que en gaudiran tant petits com grans.

Serà, també, la primera actuació dels Ssstrepetits, la secció infantil dels Ssstrèpits formada pels nens i nenes que enguany estan realitzant l’extraescolar de percussió que el grup organitza en les diferents escoles del municipi. L’espectacle culminarà amb l‘actuació simultània dels més de 100 components del grup.

El preu de l’entrada és de 3’50 euros i servirà integrament per finançar el lloguer i compra del material necessari per a la seva realització. Queden poques entrades. Per a més informació, cal contactar amb els Ssstrèpits. El seu correu electrònic és ssstrepits@aval.cat