18 de maig, acte principal de campanya de Podem

L’acte principal de campanya electoral de Podem tindrà lloc el dissabte 18 de maig a la Sala Maria Roser Carrau. Inicialment estava previst que comencés a les 8 del vespre, però finalment s’iniciarà una mica més tard, a 2/4 de 9 del vespre. L’acte consistirà en la presentació de la candidatura i els eixos del programa electoral.

Manuela Calero, l’alcaldable, ha avançat aquest dimecres a l’espai “Crònica” que serà “un acte coral, en què intervindran diverses persones”. L’acte s’iniciarà amb música, i continuarà amb diverses intervencions, de curta durada, de diverses persones, i a continuació s’exposaran les propostes del programa electoral. També es projectarà un video de campanya.

Quant a la composició de la candidatura, Calero ha explicat que “està formada per persones que han arribat a la política, pensant que han de canviar les coses i que això és possible” i ha afegit que “són persones preparades i responsables, elegides en primàries i que tenen un projecte per a la gent”. Quant als eixos del programa electoral, ha dit que “estan basats en la participació real i directa, i en el control de la gestió pública per part de la ciutadania”. Calero ha afegit que és molt important que “una ciutadania crítica i compromesa serà la garantia d’un govern responsable i que miri per la gent”.

Els lemes de campanya  sóné“La història l’escrius tu”, “Imagina un Vilassar amb tu” i “El futur és nostre” .Calero ha explicat que es tracta de lemes que descriuen “com vivim la política”, que tenen relació “amb la implicació i la participació” de la ciutadania en la política i ha manifestat que “l’ètica i els valors són fonamentals en la vida i en la política”.