18 de maig, acte principal de campanya de Ciutadans

Ciutadans realizarà dissabte 18 de maig a 2/4 de 7 a la Sala Roser Carrau acte principal de campanya, amb presentació de la candidatura i les línies mestres del programa electoral. Juan Díaz, l’alcaldable, ha explicat aquest dimecres a l’espai ‘Crònica” que l’acte constarà de tres parts: la intervenció del diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya Sergio Sanz, que farà una anàlisi de la situación política actual al Maresme i al conjunt de Catalunya, un integrant de la candidatura vilassarenca intervindrà per exposar, ha avançat Díaz, “alguns dels problemes que hi ha al nostre poble, com per exemple, la situació dels carrers i les infraestructures” i finalment intervindrà Juan Díaz, que donarà a conèixer les prioritats del programa electoral amb què concorren als comicis.

Quant a la composició de la candidatura, Díaz ha explicat que “és transversal” i “està formada per persones del nostre poble, de diferents professions, preparades”. Quant al programa electoral, Díaz ha dit que la candidatura de Ciutadans presenta un programa “ambiciós i transformador de Vilassar de Mar”. En referència als eixos del programa, ha explicat que són, entre altres, “la necessitat de la reducció d’impostos, el recolzament a les famílies, la necessitat de tenir els carrers nets i uns serveis dignes, garantizar la seguretat, el foment de l’economia local i recolzament als autònoms, la igualtat efectiva, assistència a les persones grans, i a persones amb mobilitat reduïda”, entre d’altres. El programa electoral també inclou mesures sobre vivenda social i “la recuperació de l’espai públic com a zona comuna de convivencia lliure de simbologia ideològica”·

Els lemes de campanya són “Vamos Ciutadans”, que convida, ha dit Díaz, “a la ciutadania a canviar la realitat” i “Un nou Vilassar de Mar”, que, segons, descriu l’esperit de la candidatura, treballar per “un poble millor i amb més qualitat de vida”.