17 de maig, acte principal de campanya d’ERC-Gent per Vilassar de Mar

L’acte principal de campanya d’ERC-Gent per Vilassar de Mar serà el divendres 17 de maig als jardins de Can Bisa a les 8 del vespre L’acte consistirà en la presentació de la candidatura conjunta de les dues formacions polítiques en una única llista i intervindran tant l’alcaldable i actual batlle de la població, Damià del Clot (ERC) com Núria Arasa (Gent per Vilassar de Mar).

Del Clot ha avançat aquest dimecres a l’espai ‘Crònica’ de Vilassar Ràdio que durant la seva intervenció farà balanç de la feina realitzada durant la present legislatura i exposarà les propostes marc de la candidatura. Arasa centrarà la seva intervenció en els punts del programa electoral d’abast més socials

Del Clot ha definit la candidatura conjunta com “la suma de una experiència de govern en minoría, de quatre anys, que ha estat molt profitosa”, i ha afegit que es tracta d’una llista “transversal, on hi ha gent del món de la cultura, esport, universitat, educació i de professions liberals”.

Quant als eixos del programa electoral, ha destacat “gestió i bon govern,  que s’ha reduït en la reducción del deute municipal, aposta pel món de l’educació i la cultura, aposta per la mobilitat, la transversalitat i la transparencia municipal, i treballar per transformar el territori a partir de l’actuació en places i carrers”.

El lema de la campanya és “Nosaltres sumem”. Del Clot ha explicat que “és una frase curta que defineix molt bé la voluntat de la candidatura:seguir sumant perquè quantes més persones siguem, més podrem desenvolupar el nostre projecte polític”, que té “la vocació de ser hegemònic”.

L’acte es completarà amb l’actuació de Sant Pau Rhum Band, amb una pica a pica.  En cas de pluja es realitzarà a la Sala Maria Roser Carrau, ubicada al costat de Can Bisa.