16 i 17 de setembre, jornades pràctiques de mediació i gestió de conflictes

PosterCasEl 16 i 17 de setembre es celebraran a Vilassar de Mar les Jornades pràctiques de mediació i gestió de conflictes, organitzades per In-Mediatio i el Foro Internacional Mediadores Profesionales, amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Diputació de Barcelona.

Les jornades donen eines pels que ens dediquem a la gestió no adversativa de conflictes
Irene Sandin Jornades Fem Mediació Objectiu

Les jornades, que comptaran amb diferents ponents fins i tot internacionals, estan adreçades a mediadors, gestors de conflictes, psicòlegs, economistes, advocats, funcionaris de l’administració de justícia, educadors, pedagogs, treballadors socials, personal cossos de seguretat, de corporacions i entitats locals, organitzacions de consumidors, així com a estudiants de graus i màsters afins i a tots aquells que treballen amb col·lectius potencialment conflictius.

 

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha confirmat que participarà en aquestes jornades. Cal recordar que els psicòlegs són un dels col·lectius professionals amb major nombre de mediadors. Les places són limitades i el preu de la inscripció és de 150 €. Més informació al web:  jornadas.in-mediatio.net.