15è aniversari de l’Agrupament Escolta Intayllú

L’Agrupament Escolta Intayllú celebra el seu 15è aniversari. Ho farà aquest dissabte 26 d’abril amb activitats obertes a tothom amb l’objectiu de donar-se a conèixer. Al matí les activitats es concentraran a la plaça Picasso, a la tarda a la plaça Vicenç Casanovas i a la nit a l’Escola del Mar.

L’Agrupament Escolta Intayllú és un dels 40 agrupaments que aglutina Escoltes Catalans, l’associació laica de l’escoltisme català. Aquesta associació, sobre la base de tres principis bàsics (laïcitat, coeducació, catalanitat), es dedica a transmetre una sèrie de valors com la solidaritat, l’estima a la natura, el respecte mutu, la participació en la vida col•lectiva, el compromís, etc.


A través de la metodologia de l’escoltisme, un moviment educatiu amb més de 100 anys de vida i present en quasi tots els països d’arreu del món, els caps (educadors) plantegen activitats de dissabtes a la tarda, sortides, excursions, campaments, camps de treball, etc., amb finalitats pedagògiques i adaptades a les necessitats i interessos de les diferents unitats (grups d’edat) d’infants i joves. Aquestes unitats són Follets (de 6 a 8 anys), Llops (de 9 a 11 anys), Raiers (de 12 a 14 anys), Pioners (de 15 a 16) i Claners (17 anys).

El projecte de l’AE Intayllú fa 15 anys que va néixer a Cabrera de Mar, on va estar uns anys, fins que més tard va passar al local del Piri (Centre Excursionista de Vilassar de Mar), i fa quatre que té la seu a can Gabernet, a la plaça Vicenç Casanovas, on actualment hi ha més de 90 infants i joves dirigits per 18 caps.

Festa d’aniversari:
10 h Tallers de trenes, pintures de cara, polseres, xapes, jocs gegants, henna, coixins… Plaça Picasso
12.30 h Coixinada. Plaça Picasso
16.30 h Cercavila: sortida del Centre Excursionista (PIRI) fins arribar a la plaça Vicenç Casanovas.
17 h Xocolatada
17.30 h Gimcana per a totes les edats
22 h Nit de concerts: Crash, Manu Cau i d’altres. Escola del Mar

Leave a Reply