150 persones han participat a la IV Neteja Col·lectiva de la Platja  

1.200 quilos, més d’una tona de residus de la platja de l’Espigó de Garbí de Vilassar de Mar és el que van recollir, ahir diumenge al matí, les 150 persones que es van aplegar per fer una neteja col·lectiva d’aquest espai natural del nostre municipi. Organitzada pel Club de Pescadors de Garbí l’activitat va servir per conscienciar de la importància de cuidar el mar i reflexionar, in situ, sobre l’impacte de la contaminació en els ecosistemes marins. Enric Rovira, president de l’entitat organitzadora, ha explicat que van comptar amb l’ajuda nois i noies de l’Institut Vilatzara.

Es van recollir plàstics, pneumàtics, llaunes… en proporcions força exagerades

Rovira explica que les persones voluntàries que es van aplegar ahir per fer la neteja de la platja de l’Espigó de Garbí, quarta edició ja, estaven molt i molt conscienciades. Per tant, remarca que no va caldre les xerrades, les explicacions prèvies que havien fet en altres edicions

Des de l’entitat han fet una valoració positiva pel gran nombre de participants en l’activitat i negatiu perquè segueix havent-hi molts residus.  

Va haver-hi material de neteja i esmorzar per a tothom, facilitat des de l’organització.