119 participants a la XVI Cursa Infantil de Vilassar de Mar Memorial David Cruces Pizarro

Cursa Infantil 2015 3(1)

Foto: Pere Almera

Diumenge 21 de juny, dins de la Festa Major, es va celebrar la XVI edició de la Cursa Infantil, memorial “David Cruces Pizarro”. Aquest any un total de 119 esportistes entre 4 i 13 anys són els que van prendre la sortida. L’ambient festiu va ser la nota més destacada en una cursa que pretén facilitar l’experiència de la participació entre els més joves . Els voluntaris que tenen al seu càrrec la cursa van quedar satisfets tant per la il·lusió per formar part de l’esdeveniment dels esportistes com per l’afluència de públic entre familiars i acompanyants que no van deixar de recolzar els participants.

La matinal va comptar amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, l’escola Vaixell Burriac així com amb la indispensable col·laboració de la Policia Local i Creu Roja. Els esportistes en arribar van ser obsequiats amb  una bossa commemorativa amb avituallament, i també a la categoria de 4 anys tots els esportistes van rebre una medalla.

La directora  de l’Escola Vaixell Burriac, Pilar Pérez, escola amfitriona de la cursa des del seu inici l’any 2000, va ser l’encarregada de lliurar els guardons als primers classificats de cada categoria.

Primer Segon Tercer
P4 masculí Jan Palomar Solé Eric Ufano Vilaró Miquel Bachs álvarez
P4 femení Aran Martín Kanero Thea Bolancé Palacios Margot Tomás Sierra
P5 masculí Nil Zamora Cuenca Aleix Torra Paret Gerard Pérez Bravo
P5 femení Laia Nieto Morales Berta Aguilar Periago Aitana López Verde
Prebenjamí masculí Biel Pérez Vallés Eric lladó Ortiz Roc Serrat Llorens
Prebenjamí femení Alejandra Carroto Etchenique Jana Jimenez Sáez Jana Redondo Rabassa
Benjamí masculí Nil Torra Paret Lucas Hernandez Mur Eric Silva Martínez
Benjamí femení Mar Parés Vallès Raquel Valdés Rodríguez/ Carla Balaña Ramon Júlia Fillat Ferrer
Aleví masculí Pol Ibañez Rodríguez Joan Gallego Vázquez Joan Chimenos Calvo
Aleví femení Louis Sañudo Uhlig Sofia Pérez García Paula Arnalte Casado
Infantil masculí Pol Altimira Sanchis Pau Brugal Climent Sergi Lladó Ortiz
Infantil femení Anna Sofia Iversen Osorio Laia Balaña Ramon Angela Iversen Osorio

 

David Cruces Pizarro va nèixer el 1970 i va morir el 2005. De nen, va formar part dels equips de base del Club Bàsquet Vilassar de Mar i a les primeres curses va deixar testimoni en vídeo de la feina feta. Malauradament el càncer el va vèncer. Els organitzadors han explicat que amb aquesta cursa “el mantenim més a prop de nosaltres amb una activitat que reflecteix moltes de les actituds i valors que ens han quedat d’ell i que es corresponen amb els que volem defensar en aquesta cursa”.