10 alumnes del gimnàs Fitsport de Vilassar de Mar han aconseguit medalla al Campionat de Catalunya infantil de Taekwondo

imatgemedalles10 alumnes del gimnàs Fitsport de Vilassar de Mar han aconseguit medalla al Campionat de Catalunya infantil de Taekwondo que s’ha celebrat el 17 de febrer al pavelló de la Mar Bella a Barcelona i que ha aplegat 850 competidors de tots els clubs federats de Catalunya. El gimnàs ha participat per primera vegada en un campionat i ho ha fet amb 14 alumnes.

 

 

Aitana Galocha i Santi Almarcha han obtingut l’or i després de guanyar tots els combats s’han proclamat campions de Catalunya en la seva categoria. Jordi Bronchal ha obtingut la plata després de perdre la final en un ajustat marcador fins a l’últim segon. Aina Requena, Charlotte Gil, David Expósito, Genís Bautista, Salvador Perramon, Òscar Romero i Eddine Al Lali han obtingut medalla de bronze, quedant entre els tres millors de Catalunya en la seva categoria. Des del gimnàs es mostren molt orgullosos de l’actuació dels seus alumnes. “Aquests resultats són fruit de l’esforç realitzat pels infants venint a entrenar tots els dies durant un mes abans del campionat i posant-li moltes ganes, ara toca seguir treballant”, expliquen.