1 i 2 de juny, Festes de Castella-La Manxa 2018

L’Associació de Daimieleños de Vilassar de Mar i Comarca organitzen un any més les Festes de Castella-La Manxa, en el context de l’agermanament entre Damiel i Vilassar de Mar, amb activitats repartides entre divendres 1 i el dissabte 2 de juny a la plaça Carles Trias del Barato. Propostes esportives, musicals, jocs tradicionals i degustació de la tradicional caldereta manxega, entre altres activitats. Enguany l’Associació de Daimieleños farà un reconeixement a Lázaro Monblant per la seva col·laboració amb les festes i li farà entrega d’una placa.

Les activitats s’iniciaran el vespre de divendres a 2/4 de 9 del vespre amb una cercavila a càrrec de l’AVAL mitja hora més tard, rebuda de les autoritats dels ajuntaments de Daimiel i Vilassar de Mar i homenatge al  Lázaro Monblant Pozas. Més tard a les 10 de la nit hi haurà vi d’honor.

Dissabte a les 9 del matí es realitzarà el  XVII Torneig de petanca de Castilla-La Manxa,  i el lliurament de trofeus a 2/4 de 2 de la tarda. A les 2 de la tarda hi haurà degustació de caldereta manxega, que es començarà a cuinar a 2/4 de 12 del migdia. El preu de la degustació és de 3 euros.  Més tard a les 8 hi haurà l’actuació del grup de sevillanes del barri i a les 9 de l’actuació de la Rondalla de la Federació de Castella-La Manxa. Més tard, quan faltin vint minuts per les 10 de la nit,  degustació de productes originaris de Daimiel com ara xoriços, botifarrons, formatges, al preu d’1,50 euros el tiquet i a les 10 de la nit actuació de Sheila.

Tant divendres com dissabte hi haurà partides de cartes a les 4 de la tarda, i dissabte durant la degustació de caldereta i la de productes de Daimiel hi haurà sorteig de diferents obsequis.