Yolanda Laspalas, cap de llista del PP, aspira a obtenir “com a mínim” un regidor a les municipals del 26-M

L’advocada Yolanda Laspalas serà la cap de llista del PP per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Funcionaria de l’Institut Català de la Salut es presenta amb “molta il.lusió” per fer un Vilassar de Mar amb “menys deute, més neteja, més seguretat i menys llaços grocs”, diu. L’objectiu, segons ella, és aconseguir, “com a mínim, un regidor”.

Laspalas, votant de tota la vida del PP, es va presentar l’any 2007 a Cabrera de Mar, municipi en el qual resideix, per C’s. Va sortir decebuda de la formació taronja. Considera que “el PP gestiona de millor manera el Procés que no pas Ciutadans”. Ara, en el seu horitzó immediat es dibuixa les municipals del 26 de Maig amb la voluntat de “recuperar-se del daltabaix que, segons ella, va patir el Partit Popular l’any 2015” al nostre municipi. I és que l’objectiu fixat és obtenir, com a mínim, un regidor

Mentre acaben de redactar i perfilar el programa electoral, Yolanda Laspalas té molt clar què necessita Vilassar de Mar. Més seguretat, més neteja, menys llaços grocs i un ajuntament sense pancarta de llibertat presos polítics. Assegura que coneix la problemàtica de Vilassar de Mar “fins i tot millor”, assegura, que la de Cabrera ja que al nostre municipi hi viu la seva mare i té totes les amistats aquí. Laspalas vol aportar el seu “granet de sorra” per fer un Vilassar de Mar millor. Yolanda Laspalas greixa la maquinària per representar el PP a les eleccions municipals del 26 de maig a Vilassar de Mar.

Notícies relacionades

Damià del Clot i Trias, reelegit alcalde de Vilassar de Mar
Els biòtops artificials i la torre de vigilància, principals novetats a les nostres platges per aquest estiu
La Festa Major escalfa motors amb les propostes de La Rierada i altres entitats
Dissabte, constitució del nou consistori i elecció d’alcalde