XIIena. edició del Memorial Téfano

  •  

tefano.jpgDissabte 23 d’agost se celebrarà al camp de futbol municipal Xevi Ramon el torneig anual en memòria d’en Josep Mayor Mas, conegut afectuosament com “Téfano”, sobrenom que li van posar quan despuntava a les files del Vilassar, ja que el fenomen futbolístic del moment era l’argentí del Reïal Madrid Alfredo Di Stéfano.

Mayor Mas és un dels homes més estimats de la llarga trajectòria esportiva de la Unió Esportiva Vilassar de Mar; recordat com un dels millors esportistes de futbol base, va jugar també als veterans, va passar per la banqueta com a entrenador, i va arribar a ser president de l’entitat blanc-i-vermella. Mayor Mas va formar part també de diferents juntes directives de la Unió Esportiva Vilassar de Mar.

Enguany un únic partit entre la Unió Esportiva Vilassar de Mar i el Club Esportiu Ricoh Premià decidirà qui és el guanyador de la dotzena edició d’aquest certamen, que se celebra des del mateix any en què Mayor Mas va morir, el 1997. La cita, dissabte a les 7 de la tarda al camp municipal de futbol Xevi Ramon. 

Leave a Reply