XII Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils

  •  

Demà divendres s’inaugurarà a Cabrils , a les 8 del vespre,  en el context de la festa major de Santa Helena,  la XII Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans, al recinte de l’Escola l’Olivera, amb un total de 66 estands. Al certamen, que tancarà les seves portes dilluns 18 d’agost a la nit, hi participaran alguns restaurants, establiments comercials i paradistes de Vilassar de Mar.  

Entre les novetats, aquest any participarà  a la mostra una empresa de Badalona que fa gelats artesanalment i hi haurà envelats, tres més que en anteriors ocasions, per a afavorir que els visitants estiguin més còmodes. El municipi convidat enguany és Sant Andreu de Llavaneres

Pel que fa a la representació de restauració, s’hi podran trobar restaurants de Cabrils, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Argentona i Alella.  Els 13 establiments comercials de sectors diversos que es podran trobar són de Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Badalona, l’Ametlla del Vallès, Cabrils, Mataró, Cabrera de Mar, Premià de Mar i Barcelona. També hi haurà 26 paradetes, amb perfums, bijuteria, estètica, dietes, roba, sabates, completements, flors, artesania, embotits, formatges, mobles, objectes, antiguitats, collarets, melmelades, salses, regals d’empreses i promocions, mobles, complements de decoració, verdura, fruita fresca i herbolari,  de municipis com Cabrils, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Perafita, Canovelles, Figueres, Salt, Barcelona, Sant Andreu de Llavaneres i Calella

Les cinc representacions del sector de vins i caves són el celler Quim Batlle, Marfil Alella, Parxet, Serralada de Marina i Roura, una bona mostra dels productes vinícoles lligats a la terra en una comarca en la qual la denominació d’origen “Alella” té un prestigi reconegut i una gran promoció dins i fora del Maresme.  També tindran estand els ajuntaments de Cabrils i Sant Andreu de Llavaneres, la Societat La Concòrdia, Lions Club Gaudí/Maresme i la biblioteca de Cabrils.   
El millor balanç de la mostra sempre és el gran nombre de tiquets venuts per a la consumició de tastos. L’any passat van ser 24.197 i així es va assolir la fita que els organitzadors es plantejaven, mantenir-se amb tant bons resultats de públic com ho han estat fent en els darrers anys. 

Leave a Reply