Xàfecs aquest divendres i dissabte

  •  

Meteomar ha informat que aquest divendres 30 de juny, a primeres hores del matí la nuvolositat serà abundant a tota la comarca però ràpidament s’obriran grans clarianes i el so s’imposarà. Durant la tarda apareixeran nuvolades que taparan el cel al Maresme Nord. De matinada s’esperen ruixats moderats però poc importants al sud del Maresme. A partir de mitja tarda s’esperen xàfecs de caire tempestuós al Nord de la comarca. Els vents seran lleugerament moderats, força 2 a 4, de component Sud girant a Nord-est a partir de mitja tarda. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran lleugerament, amb mínimes que aniran dels 14 als 18 graus i màximes que oscil•laran entre els 25 i els 27 graus.

Dissabte 1 de juliol, durant el matí l’ambient serà assolellat a tota la comarca. A partir del migdia les nuvolades aniran guanyant terrenys i taparan el cel de cara a la tarda. Durant la tarda s’esperen precipitacions en forma de xàfecs al centre i nord del Maresme, localment seran d’intensitat forta i abundants. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest a primeres hores girant a Sud al migdia i Sud-est de cara a la tarda. Mar en estat de marejol amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures es mantindran sense canvis importants, amb mínimes que aniran dels 13 als 18 graus i mentre que les màximes oscil•laran entre els 25 i els 27 graus.

 

 
Diumenge 2 de juliol, l’ambient serà assolellat a tota la comarca tot i la possible aparició d’intervals de núvols baixos a la Serralada Litoral durant el migdia i la tarda. No s’esperen precipitacions. Els vents seran febles, força 1 a 3, de component Nord-oest a primeres hores del dia i del Sud i Sud-oest entre el migdia i la tarda. Mar en estat de marejol amb lleugeres àrees de maror durant la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels 13 als 18 graus i mentre que les màximes pujaran i oscil•laran entre els 27 i els 28 graus.