Vols veure com era el Vilassar de Mar nevat?

A Vilassar de Mar tenim un clima excepcional i mediterrani, però també hi ha nevat al llarg de la història. Si vols veure imatges del nostre municipi ben enfarinat, fins el 3 de març pots visitar, a Can Bisa, l’exposició Vilassar de Mar nevat. La mostra s’inaugura aquest dissabte a les sis de la tarda.

L’Arxiu Municipal, i el seu voluntariat, han fet una feina de recerca impressionant, gràcies a la qual podrem contemplar 44 fotografies, la majoria de les quals són en blanc i negre, de les nevades que van caure a Vilassar de Mar els anys 1920, 1962, 1981, 1983, 1985 i 1990.

Tots són documents trobats en diferents fons a partir de les donacions que ha anat rebent l’Arxiu Municipal. La mostra es nodreix de les imatges: dels germans Barba i Viu, de la família Cortés Blanch, de la família Pruneda, de Joan Ramon Castells, de Jaume Masuet Roura, de Joan Aldrufeu Casas, de les famílies Trias Punsola i del Clot Trias, d’en Sep Labarta, i de les famílies Sust i Jové Roca.

La mostra es podrà visitar a l’Espai Cultural Can Bisa els caps de setmana: dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h del migdia.

 

Notícies relacionades

Núria Arasa, escollida cap de llista de Gent per Vilassar de Mar
El vestíbul de l’estació de Renfe acull el 17è desfibril·lador del nostre municipi
L’Aula d’Extensió Universitària proposa una sortida cultural als monestirs de Poblet i Santes Creus
La Biblioteca posa en marxa el servei d’autopréstec