Visita d’una delegació de St. Carles de la Ràpita al Mercat Municipal

  •  

dscf2899-1280×768.JPGDilluns una delegació de dotze persones de Sant Carles de la Ràpita encapçalada pel seu primer tinent d’alcalde va visitar Vilassar de Mar per veure in situ la solució adoptada pel nostre Ajuntament relativa a la construcció del Mercat Municipal. I és que aquest poble es troba immers en un procés de remodelació del seu mercat i volen conèixer els models adoptats en altres poblacions.

dscf2890-1280×768.JPGSobre la una de la tarda, la comitiva va ser rebuda a la sala de plens de l’Ajuntament per l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Débora Jover, i el gerent de Vilassar Societat Municipal de Promocions Urbanes, SA, Josep Maria Núñez. Allà se’ls va explicar el projecte del futur Mercat de Vilassar de Mar i la solució temporal amb la construcció del mercat provisional. Seguidament, el grup acompanyat per la regidora Débora Jover va fer una visita per les instal•lacions del Mercat municipal provisional, a la plaça Ventura Gassol.
Segons ha explicat la regidora, Deborah Jover, no és l’únic poble que s’ha interessat en conèixer el projecte del Mercat Municipal de Vilassar de Mar.
 

Leave a Reply