Vilassarencs al Campionat d’Espanya Juvenil d’Atletisme

Els tres atletes de Vilassar de Mar que van participar en la cinquanta setena edició del Campionat d’Espanya Juvenil d’Atletisme el passat cap de setmana a Almeria, Bea Indurain, Clara Remacha i Vicenç Valls han quedat classificats entre les quatre primeres posicions.

El 5 i el 6 de juliol es va celebrar la cinquanta setena edició del Campionat d’Espanya Juvenil d’atletisme a l’Estadi Mediterrani d’Almeria. Més d’un centenar d’atletes catalans van participar en aquest campionat,  tres d’ells són de la nostra població. Es tracta de Bea Indurain, Clara Remacha i Vicenç Valls, que han aconseguit unes molt bones classificacions: en la categoria femenina, Bea Indurain, de l’Atlètic Mollet, ha participat en els 100 metres de tanques i ha aconseguit la medalla de plata, amb un resultat de 14.70 segons, juntament amb Clara Remacha, del Club Atlètic Laietània, que en l’hexatló també ha quedat en segona posició. D’altra banda, en la categoria masculina, Vicenç Valls, també del Club Atlètic Laietània, ha quedat classificat en quarta posició en els 2.000 metres d’obstacles, amb un temps de 6 minuts, 7 segons i 58 centèsimes.