Vilassar Ràdio inicia la temporada en la que compleix 30 anys

  •  

Dilluns 21 de setembre Vilassar Ràdio comença la temporada 2009-2010 i ho fa amb novetats a la seva graella i la vista posada en la celebració dels 30 anys.


Vilassar Ràdio (98.1 FM i http://rvdm.tvrmanager.com) arrenca la temporada 2009-2010 amb una línia de continuïtat respecte a l’anterior, però amb novetats a la graella. La principal és la incorporació de “Dissabte articulat”, un programa per a nens i nenes que arribarà els dissabtes al matí (de 9 a 10h) de la mà de l’animador infantil vilassarenc Manel Hernández. La intenció del programa és que sigui el màxim de participatiu i per tant, visitarà les escoles del nostre poble perquè els infants siguin els protagonistes d’un espai que també tindrà entrevistes, música,  actuacions en directe, concursos i un racó per als pares i mares.
La informació local i comarcal seguirà sent l’eix vertebrador de l’emissora i una temporada més Robert Maza estarà al capdavant dels serveis informatius, presentant l’espai “Primera Hora” (de dilluns a divendres 9.30 h), els butlletins informatius diaris (de dilluns a  divendres 13h, 16h, 19.30h), i el resum informatiu setmanal que amplia els seus horaris: dissabte (13h, 20h) i diumenge (13h). També continuarà la tertúlia política l’últim divendres de cada mes (20h) i completant la informació, els esports locals seguiran els dilluns (20h).
Pel que fa als matins, de dilluns a divendres (10-13h), segueix per segona temporada el “Parlant de tot” que presenta Jaume Cabot i que inclou informació, seccions amb diferents col•laboradors, entrevistes d’actualitat, entreteniment, concursos, etc. El gruix de programes de tarda seguirà amb una variada oferta: humor, monogràfics musicals, les entitats del nostre poble i música de diversos estils i gèneres. Durant el cap de setmana es manté la programació de la temporada anterior amb els canvis esmentats: la incorporació de “Dissabte articulat” i la repetició del resum informatiu setmanal.
 
Com és habitual, l’emissora municipal també serà present, en directe, als diferents esdeveniments del poble com ara els plens municipals, Reis, Carnaval, Sant Jordi… La novetat en aquest sentit és que, almenys un cop al mes, la programació de la ràdio sortirà al carrer per acostar l’emissora a tots els ciutadans i ciutadanes.

Leave a Reply