El web de l’Ajuntament de Vilassar de Mar torna a obtenir el segell de transparència Infoparticipa

Vilassar de Mar ha rebut el Segell Infoparticipa 2016 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB, que avalua amb 52 indicadors els webs municipals. El web de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha tornat a estar reconegut amb el Segell Infoparticipa, amb un 98,08% d’acompliment dels indicadors, un 2% més que l’any passat.

En aquests moments, Vilassar de Mar compleix amb 51 dels 52 indicadors demanats i es situa entre els 5 municipis del Maresme amb més bona puntuació. Els aspectes avaluats pel LPCCP giren al voltant de cinc àrees: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col•lectius, com gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions…), com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

Els guardons de la quarta edició del Segell Infoparticipa 2016 es van lliurar aquest passat dimecres 19 d’abril a l’auditori de l’edifici del Rectorat de la UAB. Per part de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, l’alcalde, Damià del Clot, ha recollit el guardó.

Notícies relacionades

Vilassar de Mar recupera la normalitat després d’un temporal de Llevant que deixa un mort al Maresme
L’Aula d’Extensió Universitària afronta el tercer curs amb més salut que mai
Resums dels dos plens celebrats el 21 d’octubre
Raquel Robles, en llibertat amb mesures cautelars després de ser detinguda dissabte a Barcelona