Vilassar de Mar, seu dels partits de bàsquet de les seleccions catalanes sots 23

  •  

presentacioseleccionscatalanes.jpgEl proper dissabte 31 de maig el Pavelló d’esports municipal Paco Martín de Vilassar de Mar acollirà els partits de les seleccions catalanes de bàsquet sots 23, femenina i masculina, que enfrontarà catalans contra un combinat d’universitaris nord-americans.
Ahir, a l’Ajuntament de Vilassar de Mar es va fer la presentació oficial dels partits que a Vilassar de Mar organitza el Club de Bàsquet del municipi, amb el suport de l’Ajuntament, la Federació Catalana de Basquetbol i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat.

L’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, es va mostrar orgullós d’acollir aquest tipus de partit al municipi i va expressar el seu desig que la selecció catalana aconsegueixi el reconeixement que mereix.
El vicepresident de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, va explicar la dificultat que té el bàsquet per fer seleccions ja que amb la reglamentació de l’ACB no es poden seleccionar jugadors fins que la lliga estigui oficialment acabada.
Des del Club de Bàsquet Vilassar de Mar, el seu president, Joan Prats, va mostrar el seu agraïment a la Federació, Generalitat i Ajuntament, per convertir Vilassar de Mar en la capital del bàsquet.
Les seleccions catalanes jugaran dos partits, el primer, el dia 30 de maig a Vilanova i la Geltrú, i el segon, el dia 31 de maig a Vilassar de Mar. Al nostre municipi, la selecció femenina jugarà, a les 6 de la tarda, i dues hores més tard, a les vuit, ho farà la masculina. Ambdues s’enfrontaran a un combinat d’universitats americanes amb jugadors que l’any vinent estaran a la NBA.
Cal recordar que la Selecció Catalana de Bàsquet competeix sota la jurisdicció de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Actualment no està reconeguda internacionalment per la FIBA pel que només pot disputar partits amistosos.

Leave a Reply