Vilassar de Mar, la desena població amb l’habitatge més car de tot Espanya

Vilassar de Mar és la desena població de tot Espanya amb l’habitatge més car, amb 4.275 euros el metre quadrat,  segons conclou un informe del sector immobiliari fet pel portal d’internet Fotocasa, en col•laboració amb l’IESE, corresponent al passat mes de juliol. Encapçala aquest rànquing Sant Sebastià, en primera posició, on el preu mitjà per metre quadrat és superior als 5.400 euros.


Sitges, Sant Cugat del Vallès  Barcelona ocupen  la segona, tercera i quarta posició. Així, a Sitges, el preu del metre quadrat es situa en 5.165 euros; a Sant Cugat del Vallès en els 4.772 euros; i a la ciutat de Barcelona, en els 4.692 euros.
La sisena ciutat amb l’habitatge més car és Montgat (4.335 euros per metre quadrat de mitjana), i a continuació se situen Esplugues de Llobregat (4.332 euros) i Castelldefels (Baix Llobregat) (4.303 euros)
Així, les dades il•lustren que, de les deu ciutats amb l’habitatge més car de tot Espanya,  set són a Catalunya, més concretament a la província de Barcelona.
A la capital catalana, el barri més car torna a ser Pedralbes i Sarrià (6.668 euros per metre quadrat de mitjana), i a continuació, se situen Tres Torres i Vallvidrera (6.422 euros), Sant Gervasi – Galbany (6.226 euros), Putxet (5.793 euros) i la Dreta de l’Eixample (5.778 euros).

Leave a Reply