Vilassar de Mar col·labora amb la Marató de TV3

  •  

logo_la_marato_tv3_0El proper 15 de desembre se celebrarà l’edició 2013 de la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives. Una vegada més, l’Ajuntament de Vilassar de Mar hi col·laborarà coordinant i oferint suport tècnic i econòmic a les diverses activitats que es realitzen al poble per part d’entitats i comerços. Les camisetes de Vilassar de Mar amb la Marató són a la venda al preu de 10 euros, entre d’altres punts, a Vilassar Ràdio (carrer Sant Pau 22, baixos).

Els actes previstos són els següents:

  • Dissabte, 30 de novembre

De 10 a 20h:
Tómbola de reciclatge, organitzada pels assistents al taller de reciclatge del Pla de Desenvolupament Comunitari del Barato amb l’Associació de veïns/es del Barato.
Lloc: carrer Sant Joan

17:30h:

Inici del cercavila amb els Ssstrèpits i Nans al Veral de l’Ocata en direcció a l’Escola Els Alocs, on se celebrarà el “Festival Vilassar de Mar per la Marató de TV3″. Acte solidari, amb música, màgia, actuacions vàries, xocolatada etc. Organitza: Patronat Parroquial , GOVI, Vilassar Ràdio. Col·laboren: Ajuntament, Colla de Nans de Vilassar de Mar, Escola i AMPA Els Alocs, Ssstrepits, Cor parroquial, diferents grups musicals.

Lloc: Escola Els Alocs

  • Diumenge, 1 de desembre

De 10 a 15h:

Tómbola de reciclatge, organitzada pels assistents al taller de reciclatge del Pla de Desenvolupament Comunitari del Barato amb l’Associació de veïns/es del Barato. Lloc: carrer Sant Joan

  • Dissabte, 14 de desembre:

17:30h:

II Festival de màgia solidària amb la participació de mags de totes les especialitats. Cercavila amb els Ssstrèpits, xocolatada infantil i màgia d’aprop amb els mags de l’ACAI i Màgic Grup Maresme. Lloc: Sala Cultural Maria Roser Carrau.

  • Diumenge, 15 de desembre:

D’11 a 14h:

Mercat de segona mà, exhibició de ball amb pintura, enlairada de globus, activitats infantils i paella popular en solidaritat amb La Marató de TV3. Organitza:  AMPES de les escoles  de Vilassar de Mar i Grup Organitzador del Veral de l’Ocata. Lloc: Passeig del Veral de l’Ocata.

18:30h:

II Festival de màgia solidària.  Presentació a càrrec de les autoritats, xerrada a càrrec del  Dr. Jordi Camí, catedràtic de la UPF i director general del Parc d’Investigació Biomèdica i de la Fundació Pasqual Maragall i actuació dels mags David Stromboli, Pere Miró i Xavier Tapias. Organitza: Associació Catalana d’Il·lusionisme-ACAI, Màgic Grup Maresme. Lloc: Sala Cultural Maria Roser Carrau.