Vilassar de Mar acull la reunió de la Comissió Tècnica del Litoral per fer balanç de la temporada de platges

  •  

reunio_comissiolitoral-1.JPGVilassar de Mar ha acollit aquest matí la reunió de la Comissió Tècnica del Litoral de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de fer balanç i explicar els resultats dels protocols en matèria de seguretat i salubritat a les platges de la província de Barcelona, un cop finalitzada la temporada de bany 2008. La regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Roser Vallès, acompanyada pel regidor d’Espais Públics i Medi Ambient, Joan Roca, s’ha encarregat de la presentació de l’acte que s’ha dut a terme al Museu Monjo.


Pel que fa a Vilassar de Mar, s’ ha explicat la gestió de platges que es fa des de l’Ajuntament, on es compta amb una comissió específica que s’encarrega de vetllar pel bon funcionament de les platges al municipi. Vallès ha destacat la transversalitat en el model de gestió de Vilassar de Mar.

La reunió també ha tractat de la seguretat alimentària a les guinguetes de platja, l’experiència de Badalona sobre els mitjans que utilitza per donar informació a les platges i s’ha tancat amb un intercanvi d’experiències entorn a la gestió de platges per part dels assistents.

Leave a Reply