Vilassar Comerç celebra el seu desè aniversari, amb la campanya “Tots som comerç”

  •  

L’associació Vilassar Comerç, de Vilassar de Mar, celebra el desè aniversari fent ben visible el comerç local, posant cara a les persones que formen part dels establiments comercials associats a l’entitat. Actualment, compta amb 132 botigues i comerços. De moment, es penjaran a 250 fanals del poble unes banderoles amb fotografies properes i familiars dels comerciants sota l’eslògan #TotsSomComerç

A la presentació de la campanya, el passat divendres a la sala cultural Maria Roser Carrau, Xavier Svoljsak, representant a la Junta de l’entitat, explicava que l’objectiu de la campanya és apropar els comerciants al poble i el poble als comerciants i també incentivar la compra dins dels comerços associats.

Marta Sendra, cap d’Unitat de Subvencions i Promoció Territorial del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) posava d’exemple a l’entitat pel seu saber fer i va subratllar destacar que l’associació ha aconseguit que el comerç local tingui “una qualitat d’equilibri elevat”.

Per la seva part, l’alcalde de la nostra població Damià del Clot va felicitar a Vilassar Comerç pels 10 anys i per la campanya, fent esment a que les banderoles acosten el comerç i els comerciants al poble. Del Clot va subratllar que les banderoles i cartells reflexen molt bé la vitalitat que té el comerç vilassarenc.