Vicenç Villatoro impartirà la propera conferència de l’Aula d’Extensió Universitària

Quan encara ressona l’èxit rotund de la conferència de l’Antoni Bassas, l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar ja té a punt la propera cita. També de nivell, i amb un ponent amb una gran capacitat intel.lectual i una especial habilitat per connectar amb l’auditori. El periodista i escriptor Vicenç Villatoro serà a les sis de la tarda d’aquest dimarts a Sala Roser Carrau.

La conferència de l’actual director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona  porta per títol La Cultura al segle XXI. I si hi ha una veu autoritzada en aquest país per parlar de cultura i de fer-la arribar al públic, aquest és l’egarenc Vicenç Villatoro. Donem un cop d’ull ràpid a la seva llarga trajectòria professional.

Villatoro, que té un munt de llibres de narrativa publicats entre els quals destaca Evangeli gris, La claror de juliol, Hotel Europa o Un home que se’n va, ha estat traduït a diferents idiomes com per exemple el castellà, l’alemany, el francès o l’italià.

Però Villatoro, que va ser diputat al Parlament de Catalunya per Convergència, és conegut per la seva faceta comunicativa. De treballar a les redaccions del Diari de Terrassa, el Correo Catalán i TV3 va passar després a dirigir mitjans com l’Avui, la Corporació Catalana de Ràdio i TV. També va ser l’anima de diferents programes culturals a TV3 i el 33 com Trossos, Milenium o Llibres. En el seu CV també hi figura la seva faceta docent, com a professor a la UAB, o la direcció de l’institut i la fundació Ramon Llull.

Notícies relacionades

Damià del Clot afronta la nova etapa com a president del Consell Comarcal del Maresme amb la voluntat de “recosir pactes”
Ja han començat els treballs de recuperació de la marquesina del restaurant Tres Leones
Recuperar el Pla de Mobilitat del Maresme i avançar en la gestió del litoral seran els eixos de la presidència de Damià del Clot al capdavant del Consell Comarcal del Maresme
La Policia Local deté dos homes acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força en interior d’establiment comercial