Vaga d’estudiants a secundària en contra de la sentència del procés

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat una vaga indefinida a les universitats catalanes en resposta a la sentència del procés des del passat 29 d’octubre. Aquesta convocatòria l’ha fet extensiva aquest dimecres 30 i dijous 31 d’octubre als estudiants de secundària. Cal recordar que poden fer vaga només els alumnes de tercer i quart d’ESO, sempre que tinguin el permís patern,  i de primer i segon de batxillerat.

Des de l’Institut Pere Ribot han explicat que, per normativa interna, el dia que els representants de l’alumnat i el consell escolar d’aquest institut van pactar escollir per adherir-se a aquesta vaga és avui dijous. El 69’88 % de l’alumnat del Pere Ribot que pot fer vaga l’està secundant aquest dijous i el 30’12% ha assistit a classe.

Pel que fa a l’Institut Vilatzara, aquest dijous els alumnes de tercer no estan fent vaga. De quart està secundant-la el 24% dels alumnes. De primer i segon de batxillerat, està fent vaga el 65 % de l’alumnat. Al Vilatzara, ahir dimecres els alumnes de tercer i quart no van fer vaga i pel que fa a primer i segon de batxillerat d’aquest institut,  van fer-la 67 alumnes, és a dir, un 35% de l’alumnat d’aquests dos cursos.

Notícies relacionades

Resum del primer ple de 2020
Vilassar de Mar aspira als Tres Tombs més florits de Catalunya
Aquest dissabte, recollida de donacions de sang
L’atur baixa a Vilassar de Mar i al Maresme el 2019