Vaga d’estudiants a secundària en contra de la sentència del procés

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat una vaga indefinida a les universitats catalanes en resposta a la sentència del procés des del passat 29 d’octubre. Aquesta convocatòria l’ha fet extensiva aquest dimecres 30 i dijous 31 d’octubre als estudiants de secundària. Cal recordar que poden fer vaga només els alumnes de tercer i quart d’ESO, sempre que tinguin el permís patern,  i de primer i segon de batxillerat.

Des de l’Institut Pere Ribot han explicat que, per normativa interna, el dia que els representants de l’alumnat i el consell escolar d’aquest institut van pactar escollir per adherir-se a aquesta vaga és avui dijous. El 69’88 % de l’alumnat del Pere Ribot que pot fer vaga l’està secundant aquest dijous i el 30’12% ha assistit a classe.

Pel que fa a l’Institut Vilatzara, aquest dijous els alumnes de tercer no estan fent vaga. De quart està secundant-la el 24% dels alumnes. De primer i segon de batxillerat, està fent vaga el 65 % de l’alumnat. Al Vilatzara, ahir dimecres els alumnes de tercer i quart no van fer vaga i pel que fa a primer i segon de batxillerat d’aquest institut,  van fer-la 67 alumnes, és a dir, un 35% de l’alumnat d’aquests dos cursos.

Notícies relacionades

Resum del ple de dimarts 19 de novembre
Actes per a commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones
Torna el Correllengua a Vilassar de Mar que debuta, per primer cop, a la Plaça del Barato
La vilassarenca Estel Pou, premiada a la Mostra Literària del Maresme