Una reixa interceptora per solucionar els problemes que la pluja ocasiona a la Ronda Vilassar, a l’altura de Maria Vidal

  •  

L’Ajuntament de Vilassar de Mar començarà aquest proper dilluns 8 de maig una actuació per solucionar els problemes que ara per ara s’ocasionen a la Ronda Vilassar, a l’altura del carrer Maria Vidal, quan plou molt, ja que les clavegueres no poden engolir tota l’aigua. L’actuació consisteix en la construcció d’una reixa interceptora de l’amplada del carrer, de 8 a 10 metres aproximadament, que ha de servir per a l’evacuació d’aigües pluvials i que quedarà connectada a la mateixa riera.

L’obra, amb un pressupost de 13.830,30 euros, té un termini d’execució aproximat de dues setmanes. Amb motiu de l’obra, hi haurà talls de trànsit i desviacions de la circulació. El trànsit estarà tallat en el tram de la Ronda Vilassar des de Maria Vidal cap amunt, tot i que pel carrer Maria Vidal es podrà circular amb normalitat. El trànsit amb destinació cap a Cabrils es canalitzarà per la carretera d’Argentona i pel Camí del Crist principalment, malgrat que els vehicles també podran accedir a Lluís Companys per Maria Vidal i Via Octaviana. La Policia Local col·locarà senyals en diferents punts d’accés i de sortida del terme municipal avisant dels talls dels carrers i de les alternatives del trànsit.

  • 3
    Shares