Una exposició ensenya als infants a “Cuidar-se les dents”

  •  

L’exposició itinerant, organitzada per la Diputació de Barcelona, “Cuida’t les dents” es pot veure fins al dimecres 19 de febrer al Centre d’Atenció Primària Doctor Masriera. La mostra té com a objectiu promoure uns hàbits saludables d’higiene bucodental entre la població infantil. Tenir cura de les nostres dents s’hauria de convertir en un dels hàbits més importants del nostre dia a dia per aquest motiu aquesta exposició pretén donar a conèixer als infants, la importància que té la salut bucodental per a les seves dents i les conseqüències que poden patir de no seguir els consells que recomanen els professionals.

Aquesta exposició s’adreça a nens i nenes d’entre 5 i 8 anys, i va acompanyada d’una guia que conté activitats directament relacionades amb els continguts exposats, per poder treballar-los a l’aula després de les visites escolars.

És molt important que els més petits de la casa vagin interioritzant les rutines que comporten una bona salut a la boca. Respatllar-se les dents després de cada menjada és un hàbit que cal reforçar en les edats primerenques.

  • 11
    Shares