Un jove emprenedor vilassarenc desenvolupa una app per demanar i pagar en restaurants des del mòbil

  •  

Poder demanar en un restaurant i pagar des del mòbil, sense cues i estalviar temps tant al client com al restaurador ja és possible des de l’aplicació SIPAMO. Una idea, disponible per a Android i Apple, en la qual el jove emprenedor vilassarenc Guillem Ferrer n’és un dels caps pensants.

Als seus 21 anys, i després de passar per la Universitat Pompreu Fabra i la prestigiosa UCLA estatunidenca, Ferrer ens explica SIPAMO és una app que promet revolucionar el món de la restauració. “T’asseus en un restaurant, consultes la carta en el teu idioma, pots afegir les observacions que consideres i pagues amb el mòbil”. Guillem Ferrer i els seus companys, cap d’ells arriba als 30 anys, estan parlant ja amb grans clients. Pavellons esportius i grans estadis. L’emprenedor vilassarenc posa un exemple pràctic: “al camp del Barça poder demanar un entrepà o una cervesa a la mitja part és molt complicat per les enormes cues que es generen i així s’evitaria la possibilitat de perdre’s part del matx”.

Amb SIPAMO, l’estalvi de temps és més que destacable. De fet, amb l’aplicació un client es pot estalviar entre 30 segons i un minut. Aplicat al restaurador i multiplicat pel número de comandes; els números canten. Ferrer deixar clar que, en cap cas, es persegueix l’extinció dels cambrers i cambreres. “Amb SIPAMO al mòbil, la seva feina se’ls simplifica”. I és que l’aplicació aposta pels dos grans eixos als quals s’encamina la nostra societat tan tecnològica. “Velocitat i personalització”

Des de SIPAMO també s’està parlant amb diferents restaurants de Vilassar de Mar per poder-ho implementar. Per contactar amb ells, es pot enviar un correu electrònic a guillem.ferrer@sipamo.com o trucar al 606 51 32 62.

Ja podeu escoltar l’entrevista que Jaume Cabot li va fer al “Parlant de tot“, aquí.

 

  • 23
    Shares