Twitter + Maresme = Pensaments del Maresme

  •  

Un projecte innovador a casa nostra pretén donar una visió del Maresme des del punt de vista dels maresmencs. Es tracta de “Pensaments del Maresme“, una iniciativa de Laureà Folch focalitzada al Maresme i que, a través d’Internet, combinarà innovació, comunicació i noves tecnologies. Concretament, aquest ‘projecte/experiment personal’ tindrà com a fil conductor Twitter + Maresme.


L’envoltall exterior és un bloc, i per tant, “té els avantatges i inconvenients d’aquesta eina”, apunta Folch. A l’interior s’hi troba informació actual, en temps real, del que passa a la comarca, enviada per la seva gent, en la majoria de casos anònims o desconeguts, però també polítics i mitjans de comunicació, que utilitzen Twitter com a eina difusora. L’objectiu principal, afegeix Folch, “és donar una visió del Maresme des del punt de vista dels maresmencs, tal com som, sense entrebancs, i sense retallades o filtres”.
Folch ha manifestat que està convençut que “el projecte gaudirà d’una bona acceptació, i també que a partir d’aquesta experiència alguns mitjans digitals agafaran el meu relleu per donar més importància als seus usuaris, seguidors i lectors”. Folch ha afegit que “en aquest sentit, tot el que sigui aportar idees innovadores al món de la comunicació digital és una satisfacció per a mi”.
Laureà Folch és el guanyador del Premi Blocs Catalunya 2009 en la categoria de formats audiovisuals, i regidor de Comunicació, Participació i Noves tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Ha estat president del Capítol Català de la Internet Society (ISOC-CAT) i un dels impulsors de Internet a Catalunya. Des de 1995 vinculat a la Xarxa, ha treballant en projectes vinculats a Vilaweb, Televisió de Catalunya, Caixa Catalunya i Asepeyo, entre d’altres, relacionats amb el Podcast, els Moblogs (Mobile Weblogs) i les xarxes socials.

http://pensaments.blogspot.com

Leave a Reply