Travessia solidària Vilassar de Mar, a benefici de la Fundació Vicente Ferrer

El dissabte 5 d’octubre, el Club Nàutic de Vilassar de Mar, l’Ajuntament i l’Associació Aigua Solidària organitzen la segona edició de la travessia solidària per recollir fons per a la construcció d’un embassament per a les comunitats rurals d’Anantapur (Índia), regió on la Fundació Vicenç Ferrer treballa fa 50 anys per lluitar contra la pobresa i la discriminació de les castes baixes. L’embassament recollirà l’aigua procedent de la riera local anomenada “Tulasivanka” i de la pluja, i servirà per alimentar un total de 23 pous en superfície. Amb l’aigua recollida podrà regar un total de 50 acres (20,23 ha.) beneficiant de manera directa a 23 famílies d’agricultors i a 548 famílies de forma indirecta. La travessa (nedant) es podrà fer en tres distàncies: 4 km, 1,5 km i 200 m kids (adults 15 euros / Kids 10 euros). Les inscripcions es poden fer a través del web www.cnvilassar.com. Més informació: aiguasolidaria.org.

Jesus Magem president Club Nàutic ha manifestat que aquest projecte ha tingut molt bona acollida al nostre poble i ha subratllat que hi col·laboren l’Ajuntament i Aigües de Vilassar. A hores d’ara hi ha unes 200 persones inscrites, aproximadament.

David Camps portaveu d’Aigua Solidària ha mostrar molt content que el Club Nàutic es mostrés receptiu a realitzar aquesta travessia i ha recordat que l’any passat es van recaptar més de 3000 euros.

Els dos han passat pel “Parlant de tot“. Si voleu podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.

Notícies relacionades

Aquesta tarda, retransmissió del ple extraordinari i urgent
Ciutadans no assistirà al ple d’aquest dimecres
La Marxa per la Llibertat passarà per Vilassar de Mar aquest dijous a la tarda
Nova concentració multitudinària en contra de la sentència del procés‬‬