Tot a punt per al tradicional Tastet d’Estiu

Aquest divendres, a partir de les 21:00 h i a la plaça de l’Ajuntament, Vilassar Comerç celebra la dotzena edició del seu ja tradicional Tastet d’Estiu. Onze establiments de casa nostra oferiran les millors viandes als vilassarencs i vilassarenques que podran acabar la vetllada als ritmes del DJ convidat. Can Pocurull, Carns Montserrat, Ca l’Italià, l’Anxaneta, Aviram Roser, la Pastisseria Falgueras, l’Ignasi Pastisser, el Sweet 180, Can Manel, Charlotte’s grill i el Favela Cafè oferiran els seus plats. Una bona oportunitat per tastar l’excel.lent gastronomia de Vilassar de Mar tot fent un bon sopar al carrer en companyia d’amics, veïns i veïnes.

Tot a uns preus més que populars: Els plats costaran 4,50 euros i les postres, 3,50. El DJ Bep de la Sònika serà l’encarregat de posar la música i garantir la festa fins ben entrada la nit. Atenció, perquè també es farà el lliurament dels premis atorgats per les botigues i establiments associats a Vilassar Comerç. Els agraciats són la Rosa, en Joan Francesc, la Glòria  i la Maria Teresa que es repartiran els mil euros en premis que posava en joc Vilassar Comerç, entitat que promociona i divulga el comerç local. L’Anna ha estat la guanyadora de dos tiquets pel sopar.

El Tastet d’Estiu de Vilassar Comerç, una bona oportunitat per gaudir d’un bon sopar, a la fresca i amb bona companyia, amb les propostes acurades dels excel.lents restauradors de casa nostra. Ideal per agafar forces per encarar el que resta d’estiu.

Notícies relacionades

Avís sobre la programació de Vilassar Ràdio
Vilassar Ràdio atura la seva programació habitual
Babord presenta la llista electoral per al 26-M
Presentació de la candidatura d’ERC-Gent per Vilassar de Mar